в розділ ОНКОЛОГІЯ
Призначення оздоровчих програм робляться при консультації фахівців центру на прийомі або дистанційно (по телефону, Skype) - обов'язкова наявність даних обстеження, аналізи.
Консультація лікаря - БЕЗКОШТОВНО
При підборі продуктів слід враховувати три фактори:
- Їжа повинна служити джерелом вгамування голоду;
- Сприяти зміцненню здоров'я;
- При необхідності, допомагати лікуванню від захворювання.
Що можна зробити? Нижче наведемо позиції з точки зору того, що бажано вживати в їжу, а чого слід уникати.
1. У раціоні важливе місце відводиться отрубям, неочищеним злаків. Чергуйте пшеницю, овес, гречку, пшоно.
2. Збалансованість і раціональність, розмаїтість харчування.
3. Переважна більшість овочів і фруктів, особливо жовтого, зеленого і червоно-оранжевого кольорів. Щоденне включення в раціон морської капусти - криниці хлорофілу, вітаміну С і каротиноїдів.
4. Вживання рослинних закусок і соків перед їжею.
5. Включення в раціон сприятливих білків - нежирної яловичини, тріски, молочних круп'яних каш.
6. Збільшення кількості продуктів, що містять кальцій - сиру, сиру, молока (зниженої жирності), капусти, буряка, житнього хліба.
7. Перевага віддавати зеленому чаю (катехін оберігає від раку).
8. Продукти повинні містити вітаміни С, Е і D, селен.
9. Максимальна наближеність харчування до природного.
10. Зниження споживання жиру, (особливо тугоплавкого) жирних м'ясних страв, ковбас і шинки.
11. Уникати висококалорійних продуктів і переїдання.
12. Обмеження солодощів, цукру і цукерок уникати.
13. Ні зловживанню алкоголем, особливо в поєднанні з курінням.
14. Обмеження вживання копченостей і маринованих продуктів, консервів, солі, субпродуктів - ковбас і сосисок.
15. Відмова від дуже гарячої їжі.
16. Не пийте чай після тривалого кип'ятіння заварки. Використовуйте тільки якісну воду.
17. Не їжте наспіх і швидко.
Харчування як причина онкозахворювань - що обереже їжу від освіти в ній канцерогенів.
1. Не використовуйте жири багаторазово.
2. Не використовуйте продукти після тривалого зберігання, особливо з цвіллю.
3. Не зберігайте продукти в посуді для цього не призначена і по можливості прибирайте їжу в холодильник.
4. Не використовуйте багаторазово кип'ячену воду.
Харчування як причина онкозахворювань - як максимально зменшити вживання нітратів.
1. Обмеження в раціоні кількості тепличних овочів і зелені.
2. З овоей і фруктів знімати шкірку і ретельно їх мити.
3. Використовувати зрілі і неушкоджені фрукти і овочі.
4. Для варіння вибирати коренеплоди дрібні і негайно при готовності злити воду.
5. Ніколи не використовувати в їжу овочеві відвари.
6. Фрукти і ягоди ретельно промивати в проточній воді, краще робити соки.
7. Збільшувати споживання продуктів з високим вмістом вітаміну С.
8. Уникати страв, приготованих на відкритому вогні.
9. Не використовувати маринади і соуси для шашликів.
10. Не вживати для смаження жирів на основі копчених продуктів.
11. При смаженні їжі не загортати її в фольгу.
Вживаючи в їжу різноманітні якісні продукти, ми зможемо забезпечити захист нашого організму від виникнення різних захворювань, в тому числі і від онкології.
В Київському центрі Фунготерапії, біорегуляції і Аюрведи ведуть прийом кваліфіковані лікарі нетрадиційної медицини. Вартість консультації 300 гривень. Історії хвороб і результати лікування ви можете переглянути за цим за посиланням.
Записатися на прийом ви можете за телефонами: (097) 231-74-44, (050) 331-74-44, (063) 187-78-78, +38 (098) 583-85-85 (Viber), +38 (093) 688-25- 88 (WhatsApp, Telegram) e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.