Здорове харчування
Лікувальні гриби та зниження ваги
Система зниження ваги «Ямакіро»
Корисні поради або це треба знати
- Правила харчування
- Не всякий хліб корисний
- Несумісні харчові комбінації
- Вода
Про грибний дієті
Застосування хлорофілу в терапії онкології
Практичні рекомендації з лікувального харчування при онкологічних захворюваннях
Вчені-хіміки багаторазово намагалися зробити хлорофіл стійким і доступним для застосування. На початку минулого століття було отримано речовину хлорофілін - досить стабільне, але, по суті, штучне з'єднання, до того ж розчинний у воді. Цей факт - показник того, що хлорофілін не натуральний, так як натуральний в воді не розчиняється. Штучно стабілізовані форми хлорофілу використовуються як харчові барвники і харчові добавки. Вони не мають системного впливу на організм.
Можливо, правильним буде одночасне застосування хлорофілу з рядом сильних антиоксидантних препаратів. Саме вони зможуть запобігти надмірно швидкий розпад молекул хлорофілу, а значить, дія стане більш тривалим, м'яким. До речі, при вживанні великої кількості свіжої зелені ніколи не відзначається хлорофіловий інтоксикація. Таким способом здоров'ю можна виразно допомогти. (Особливо це стосується пацієнтів, після хіміотерапії, тих, у кого виникла анемія на тлі загального виснаження і інтоксикації. З огляду на те, що онкохворі на важких стадіях часто помирають від наслідків пухлини, а не від її самої (від анемії та інтоксикації), істотне виправлення формули і складу крові дозволяє іноді організму зібратися з силами, щоб боротися далі або навіть перемогти).
Але вживання свіжої зелені не веде до якісної засвоюваності хлорофілу - мембрана клітин не розчинна в нашому організмі. Велика частина хлорофілу не засвоюється в кишечнику.
І все-таки, відомі позитивні результати терапії онкології з використанням зелені і зелених соків. Запропонований раціон виявляється найефективнішим. Жоден інший метод не дозволяє досягти результату. Щоб домогтися подібного ефекту, наприклад, використовуючи вітамін С, треба приймати настільки великі дози, що наш організм просто не в змозі їх засвоїти.
Якщо акцент в раціоні зробити на паростки пшениці, а не на овочі, фрукти, то відсоток одужання буде набагато вище. Отже, терапевтичний ефект відбувається при наявності особливих хлорофіл-комплексних речовин.
Вчений В. Г. Беспалов довів експериментально, що живі проростки мають протипухлинну та антиметастатичну дію. Досліди показали, що прийом живих проростків знижує кількість метастазів в 7-8 разів.
Описується лікування онкохворих очищує постом з соків. Сокова терапія ставала головною частиною лікувального курсу. Приймалися соки буряка, капусти, паростків пшениці, стручків, молодих пагонів (ожини та ін.), Лимона, моркви, селери, яблук. Крім того, включалися відвари з трав (кореня кульбаби, з кропиви ...), допустимими були овочеві бульйони. Дослідження визначили антиракові властивості багатьох овочів. Але всі вони не так корисні, як паростки пшениці і при термічній обробці втрачають свої цілющі властивості.
Основною діючою речовиною паростків пшениці є саме хлорофіл-комплекс.
Лабораторні дослідження підтверджують, що екстракти паростків зерен пшениці і ячменю мають в складі речовини, що допомагають захистити клітини організму від злоякісного переродження. Вчені точно встановили, що це захисна дія - унікальна властивість паростків. Воно не залежить від будь-якого іншого поживної речовини. Також сприятливо впливає воно на імунну систему.
Застосування хлорофілу (живих зелених соків) в онкології
Дослідники узагальнили наявний досвід терапії ряду захворювань (в т. Ч. онкологічних) За допомогою зелених соків. Висловлюється думка, що свіжі соки з паростків пшениці та інших зернових (кукурудза, просо, овес ...), бобових (горох, квасоля ...) та інших "живих" рослинних продуктів можуть надати допомогу в терапії пухлинних процесів, як добро так і злоякісних. Не існує "ліки" проти раку. Онкологічно хворий організм повинен сам себе зцілити.
Речовина, яка входить до складу соку з паростків пшениці і має антиракові властивості, - вітамін В17 (ЛАТР). Вперше його виділили з абрикосів, але його можна зустріти і в інших рослинних продуктах, в тому числі і в паростках пшениці. ЛАТР здатний вибірково знищувати онкоклітини, не зачіпаючи здорові. Факт залишається фактом: у країнах, де жителі вживають багато продуктів, у складі яких є ЛАТР, рівень захворюваності онкологією у багато разів нижче. Але живі овочі і фрукти не можуть замінити зелене листя.
Дотримуватися запобіжних заходів необхідно: велика кількість зелені не рекомендується вживати при наявності виразок шлунково-кишкового тракту або при кишкової непрохідності. Починати їх прийом слід з малих пробних доз, поступово збільшуючи їх. Проводьте самоконтроль свого самопочуття і стану.
Будьте здорові!
В Київському центрі Фунготерапії, біорегуляції і Аюрведи ведуть прийом кваліфіковані лікарі нетрадиційної медицини. Вартість консультації 300 гривень. Історії хвороб і результати лікування ви можете переглянути за цим за посиланням.
Записатися на прийом ви можете за телефонами: (097) 231-74-44, (050) 331-74-44, (063) 187-78-78, +38 (098) 583-85-85 (Viber), +38 (093) 688-25- 88 (WhatsApp, Telegram) e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.