Здорове харчування
Лікувальні гриби та зниження ваги
Система зниження ваги «Ямакіро»
Корисні поради або це треба знати
- Правила харчування
- Не всякий хліб корисний
- Несумісні харчові комбінації
- Вода
Про грибний дієті
Застосування хлорофілу в терапії онкології
Практичні рекомендації з лікувального харчування при онкологічних захворюваннях
Якщо Ви хоті, щоб їжа приносила Вам не тільки задоволення, але і користь, слід правильно харчуватися, так, щоб продукти поєднувалися, щоб кількість жирів, білків і вуглеводів було в межах норми. Для цього визначимо основні правила здорового харчування:
1. Приймати їжу слід тільки тоді, коли ви голодні. Так як це практично неможливо у зв'язку тим, що ми постійно живемо за розкладом: вранці встати - поснідати, в обідню перерву - що щось перекусити, ввечері - в кращому випадку повечеряти. Тому, слід їсти стільки, що б до наступного прийому їжі ви були голодні.
2. При здоровому харчуванні кількість свіжих, сирих фруктів і овочів, зелені повинне становити не менш 30-50%. Бо саме такі продукти містять більшість біологічно активних речовин і вітамінів, необхідних для окислення і ощелачивания в організмі.
3. Правила здорового харчування рекомендують повністю виключає ненатуральну їжу, а саме рафіновані олії, консерванти, напівфабрикати, глянцеві фрукти (натерті парафіном). Необхідно повністю відмовитися від смаженої їжі. Харчуйтеся натуральної, простий і різноманітною їжею. Готуйте страви безпосередньо перед вживанням, не варто, що б їжа застоювалася.
4. Продукти повинні бути мінімально оброблені, так в них збережеться більше корисних речовин.
5. Варто пам'ятати, що здорове харчування - Це і збалансоване харчування. Для правильного розвитку, зростання і працездатності організму необхідна певна кількість різних компонентів. Співвідношення між білками, вуглеводами і жирами має бути наступним: для займаються спортом 1: 5: 1, при малорухливому способі життя-1: 3,2: 0,9, при середній фізичної нагрузке1: 4: 1.
6. При здоровому харчуванні необхідно щодня вживати пророщену пшеницю, яка містить комплекс вітамінів. При постійному вживанні значно поліпшується обмін речовин, виводяться шлаки, підвищується імунітет, Оздоровлюється і омолоджується організм. Ми підкажемо вам нескладну технологію пророщування пшениці: добре промиті зерна пшениці висипати тоненьким шаром в плоску тарілочку, на дно якої покласти шматок натуральної тканини, залити водою до верху шару зерен, не більше. Міняти воду два рази на добу. При появі паростків білого кольору в 1-3 мм їх можна вживати, попередньо ретельно промивши водою.
7. Дотримуйтеся роздільного харчування. Роздільне харчування допоможе кращому засвоєнню і перетравленню їжі, самопочуття поліпшується і скидається зайву вагу. Згідно з правилами роздільного харчування, продукти багаті вуглеводами і білками варто вживати з інтервалом 4-5 годин.
8. При здоровому харчуванні рекомендується постійно вживати біологічно активні продукти. Найпоширенішими з них є: курячі яйця, мед, горіхи, молочно-кислі продукти, яблука, шпинат, часник, чорниця, лососина і курятина.
9. Не варто переїдати, це знижує працездатність, ускладнює засвоєння їжі і викликає втому.
10. Щодня намагайтеся випивати не менше двох літрів води. Ні в якому разі не пийте під час їжі.
11. При здоровому харчуванні після прийому їжі, приблизно через 20 хвилин, на кінчик язика покладіть трішки солі на кілька хвилин і потім проковтнути. Від солі почне більш активно виділятися шлунковий сік, що сприяє кращому травленню.
12. За правилами здорового харчування слід виключити:
- Молоко. У зрілому віці воно не засвоюється, а лише зашлаковує організм. Ідеально підійдуть кисло-молочні вироби, вони на відміну від молока добре засвоюються організмом.
- Велика кількість цукру. За хімічним складом це сахароза, яка виводить кальцій.
- Вживання червоного м'яса (свинина, яловичина, баранина). Замініть його м'ясом птиці і риби.
13. Не слід користуватися алюмінієвим посудом. При високих температурах метал активно взаємодіє практичними з усіма речовинами (кислоти, солі, оцет), виключаючи воду.
14. При здоровому харчуванні необхідно повністю виключити модифіковані продукти. Їх часте вживання призводить до виникнення нервових і онкологічних захворювань.
15. Здорове харчування передбачає з алкогольних напоїв вживати лише червоне сухе вино. Воно більш корисно ніж біле. Це можна пояснити тим, що червоні вина бродять з цілісних ягід, а білі часто з чистого соку. Червоне вино багате амінокислотами, їх налічується більше 20. Червоне вино допомагає травленню, підвищує апетит, сприяє довголіттю.
Дотримуючись правил здорового харчування, ви зможете позбутися багатьох захворювань, підвищити працездатність, зміцнити здоров'я. Але варто пам'ятати, що здорове харчування - Це не тимчасова дієта, це спосіб життя.
В Київському центрі Фунготерапії, біорегуляції і Аюрведи ведуть прийом кваліфіковані лікарі нетрадиційної медицини. Вартість консультації 300 гривень. Історії хвороб і результати лікування ви можете переглянути за цим за посиланням.
Записатися на прийом ви можете за телефонами: (097) 231-74-44, (050) 331-74-44, (063) 187-78-78, +38 (098) 583-85-85 (Viber), +38 (093) 688-25- 88 (WhatsApp, Telegram) e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.