в розділ ОНКОЛОГІЯ
Призначення оздоровчих програм робляться при консультації фахівців центру на прийомі або дистанційно (по телефону, Skype) - обов'язкова наявність даних обстеження, аналізи.
При підборі продуктів слід враховувати три фактори:
- їжа повинна служити джерелом угамування голоду;
- сприяти зміцненню здоров'я;
- при необхідності, допомагати лікуванню від захворювання.
Що можна зробити? Нижче наведемо позиції з точки зору того, що бажано вживати в їжу, а чого слід уникати.
- У раціоні важливе місце відводиться отрубям, неочищеним злаків. Чергуйте пшеницю, овес, гречку, пшоно.
- Збалансованість і раціональність, різноманітність харчування.
- Переважання овочів і фруктів, особливо жовтого, зеленого і червоно-оранжевого кольорів. Щоденне включення в раціон морської капусти - криниці хлорофілу, вітаміну С і каротиноїдів.
- Вживання рослинних закусок і соків перед їжею.
- Включення в раціон сприятливих білків - нежирної яловичини, тріски, молочних круп'яних каш.
- Збільшення кількості продуктів, що містять кальцій - сиру, сиру, молока (зниженої жирності), капусти, буряка, житнього хліба.
- Перевагу віддавати зеленому чаю (катехін оберігає від раку).
- Продукти повинні містити вітаміни С, Е і D, селен.
- Максимальна наближеність харчування до природного.
- Зниження споживання жиру, (особливо тугоплавкого) жирних м'ясних страв, ковбас і шинки.
- Уникати висококалорійних продуктів і переїдання.
- Обмеження солодощів, цукру і цукерок уникати.
- Ні зловживанню алкоголем, особливо в поєднанні з курінням.
- Обмеження вживання копченостей і маринованих продуктів, консервів, солі, субпродуктів - ковбас і сосисок.
- Відмова від дуже гарячої їжі.
- Не пийте чай після тривалого кип'ятіння заварки. Використовуйте тільки якісну воду.
- Не їжте наспіх і швидко.
Профілактика новоутворень - що обереже їжу від освіти в ній канцерогенів.
- Не використовуйте жири багаторазово.
- Не вживайте продукти після тривалого зберігання, особливо з цвіллю.
- Не зберігайте продукти в посуді для цього не призначена і по можливості прибирайте їжу в холодильник.
- Не використовуйте багато разів кип'ячену воду.
Профілактика новоутворень - як максимально зменшити вживання нітратів.
- Обмеження в раціоні кількості тепличних овочів і зелені.
- З овоей і фруктів знімати шкірку і ретельно їх мити.
- Використовувати зрілі і неушкоджені фрукти і овочі.
- Для варіння вибирати коренеплоди дрібні і негайно при готовності злити воду.
- Ніколи не використовувати в їжу овочеві відвари.
- Фрукти і ягоди ретельно промивати в проточній воді, краще робити соки.
- Збільшувати споживання продуктів з високим вмістом вітаміну С.
- Уникати страв, приготованих на відкритому вогні.
- Не застосовувати препарат маринади і соуси для шашликів.
- Не вживати для смаження жирів на основі копчених продуктів.
- При смаженні їжі не загортати її в фольгу.
Вживаючи в їжу різноманітні якісні продукти, ми зможемо забезпечити захист нашого організму від виникнення різних захворювань, в тому числі і від онкології.
В Київському центрі Фунготерапії, біорегуляції і Аюрведи ведуть прийом кваліфіковані лікарі нетрадиційної медицини. Вартість консультації 300 гривень. Історії хвороб і результати лікування ви можете переглянути за цим за посиланням.
Записатися на прийом ви можете за телефонами: (097) 231-74-44, (050) 331-74-44, (063) 187-78-78, +38 (098) 583-85-85 (Viber), +38 (093) 688-25- 88 (WhatsApp, Telegram) e-mail:Ця електронна адреса захищено від спам-ботів. вам нужно увімкнуті JavaScript, щоб Побачити ее.